Voskovaný ubrousek 26x26 cm "strom"

Kód: 4928/26
159 Kč / ks
Skladem (1 ks)
Varianta
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení

Voskovaný ubrousek je skvělou alternativou k potravinářským fóliím a plastovým sáčkům. Má univerzální použití  v domácnosti. Hodí se k balení menších potravin, jako sýr, cibule, ovoce nebo školní svačina.

Rozměr: 26 x 26 cm (velikost se může lišit +-10mm)

Výhody:
*100% kompostovatelný
*opakovatelně použitelný, omyvatelný
*na výběr z několika velikostí a barevných motivů
*voní po vosku
*přilnavé, drží tvar
*prodyšné, díky vosku antibakteriální
*nepřejímá pachy
* univerzální použití - k balení sýrů, zeleniny nebo ovoce, svačin do školy, pečiva nebo k přikrytí misky s jídlem
*zdravotně nezávadné - testované Národní referenční laboratoří 
*vyrobeno v EU - Slovensko

Nevýhody ubrousku:
*včelí vosk rychle taje - ideální teplota pro použití je  do 28 °C 
*nedoporučujeme používat drátěnky
*nevhodné do myčky nádobí a mrazáku

 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Tyto voskové ubrousky jsou ručně vyráběné na Slovensku, obsahují 100% bavlnu, vosk od místních včel, pryskyřici a jojobový olej. Kombinace přírodních surovin s tkaninou ze 100% bavlny umožňuje obalům dýchat, díky tomu vydrží jídlo déle čerstvé. Bakterie zde nemají šanci díky vosku, který je antibakteriální a antimykotický. Můžete s nimi přikrýt fermentující potraviny jako jogurt, kefír, těsto na chleba. Ubrousky jsou velmi přilnavě a není třeba je vlhčit. Pokud tvar nedrží, vložte je na chvíli do lednice. Na opláchnutí stačí obyčejná voda, případně trochu saponátu. Při správné péči vydrží ubrousky minimálně rok, poté se dají snadno obnovit pomocí žehličky, nastrouhaného včelího vosku a pečícího papíru. Občas je doporučujeme sterilizovat v troubě při teplotě 160°C, ne víc jak 30 sekund. 

Ubrousky nejsou vhodné na balení syrového masa, horké potraviny a tekutiny. Při použití potravin jako řepa nebo borůvky může dojít k zabarvení ubrousku.

4060caf3-86bd-4fbe-abb6-dd93017bb9ff

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: