Litinová forma na bábovku malá bílá Gurmetina Český smalt
Kód: 930Související produkty
Forma na bábovku s vynikajícími pečícími vlastnostmi se stále vyrábí ručně ve firmě Český...
Smaltovaná dózička na máslo nebo sýr. Máslenka más bukové víčko, které se dá použít i jako...
Vyšší kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou pro přípravu omáček, pudinků, smažení i...
Keramická miska na přípravu těst, omáček nebo k servírování salátů a pomazánek. Barva: šedá...
Válečky různých velikostí jsou vyrobené z bukového dřeva a nemají pohyblivou rukojeť. Jsou...
Mísa s jedním uchem a širokou nálevkou na přípravu sladkých i slaných těst z kolekce Abbey od...
Stojan na vajíčka z kolekce FATTORIA. Pro tuto kolekci je typická bílá nebo barvená glazura s...
Forma s výbornými pečícími vlastnostmi je skvělá na pečení pokrmů z masa (drůběž,...
Smaltovaná forma se skvělými pečícími vlastnostmi. Ideální na pečení pokrmů z masa (drůbež,...
Lívanečník z posmaltované šedé litiny se vyrábí ručně v České republice a má vynikající pečící...
Detailní popis produktu
Kvalitní smaltované nádobí vám při dobré péči a používání bude sloužit po desetiletí.
Výhody nádobí:
*smaltovaný povrch je hygienicky nezávadný a hypoalergenní
*nádobí se dobře čistí a udržuje, je odolné proti poškrábání
*vyrobeno ručně v České republice jako replika starých forem
*vhodné pro všechny typy ohřevů včetně indukce
*nádobí dobře vede a udržuje teplo
*nádobí, které se dědí, krásná dekorace kuchyně
Nevýhody:
*nedoporučujeme mýt v myčce nádobí a používat abrazivní mycí prostředky, které mohou způsobit snížení lesku nádobí a narušit černý okraj nádob
*při pádu nádobí na zem nebo jinou tvrdou plochu může dojít k odloupnutí vrchní vrstvy
*nádobí je velmi těžké
*pokud se horká sklovina dostane do kontaktu se studenou vodou, hrozí nebezpečí prasklin na povrchu nádobí
Nádobí je pravidelně atestováno pro styk s potravinami Technickým a zkušebním ústavem Praha.
a
Keramický džbán z kolekce Nova od Costa Nova na nápoje nebo na květiny. Objem: 1,93...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.