Litinová forma na bábovku malá tmavě modrá Gurmetina Český smalt
Kód: 9469Související produkty
Materiál: 100% len, gramáž 190g/m2 Rozměry: 68 cm x 58 cm Látka na utěrku je ...
Mistička v bílé barvě s modrým lemováním z kolekce Beja od Costa Nova. Je vhodná na...
Dřevěná síta na nakypření mouky nebo moučkového cukru a kakaa. Nám se osvědčila i na prosívání...
Smaltované mísy se hodí na přípravu salátů, těst nebo servírování polévky. Můžete v nich i...
Mísa s jedním uchem a širokou nálevkou na přípravu sladkých i slaných těst z kolekce Abbey od...
Dřevěný štětec s umělými štětinami na potírání masa během grilování nebo sladkých koláčů a...
Stojan na vajíčka z kolekce FATTORIA. Pro tuto kolekci je typická bílá nebo barvená glazura s...
Sada 4 kusů porcelánových odměrek s nápisy v ml (60,80,125 a 250 ml) nebo cups (hrnky)....
Forma na bábovku s vynikajícími pečícími vlastnostmi. Rozměry: průměr 20,3 cm, výška...
Forma na bábovku s vynikajícími pečícími vlastnostmi k pečení větší bábovky nebo nádivky....
Praktický smaltovaný kastrůlek s nálevkou a jedním ouškem. Ideální pomocník na přípravu těsta -...
Detailní popis produktu
Kvalitní smaltované nádobí vám při dobré péči a používání bude sloužit po desetiletí.
Výhody nádobí:
*smaltovaný povrch je hygienicky nezávadný a hypoalergenní
*nádobí se dobře čistí a udržuje, je odolné proti poškrábání
*vyrobeno ručně v České republice jako replika starých forem
*vhodné pro všechny typy ohřevů včetně indukce
*nádobí dobře vede a udržuje teplo
*nádobí, které se dědí, krásná dekorace kuchyně
Nevýhody:
*nedoporučujeme mýt v myčce nádobí a používat abrazivní mycí prostředky, které mohou způsobit snížení lesku nádobí a narušit černý okraj nádob
*při pádu nádobí na zem nebo jinou tvrdou plochu může dojít k odloupnutí vrchní vrstvy
*nádobí je velmi těžké
*pokud se horká sklovina dostane do kontaktu se studenou vodou, hrozí nebezpečí prasklin na povrchu nádobí
Nádobí je pravidelně atestováno pro styk s potravinami Technickým a zkušebním ústavem Praha.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.