Litinový lívanečník bílý Gurmetina Český smalt
Kód: 929Související produkty
Keramický džbán z kolekce Nova od Costa Nova na nápoje nebo na květiny. Objem: 1,93...
Praktická silikonová stěrka na míchání těsta a krémů. Materiál: silikon, barva černá Rozměry:...
Plastová stěrka na dřevěné rukojeti k všestrannému využití v kuchyni. Materiál: bukové...
Masivní hladký váleček bez rukojeti na válení většího množství těsta. V nabídce v délce 43 cm a...
Forma na bábovku s vynikajícími pečícími vlastnostmi se stále vyrábí ručně ve firmě Český...
Forma na bábovku s vynikajícími pečícími vlastnostmi. Rozměry: průměr 20,3 cm, výška...
Smaltovaný hrnek s jedním ouškem využijete jako hrnek na nápoje - bílou kávu, čaj a...
Bez tohoto dřevěného pomocníka si už pečení palačinek (crepes) neumíme představit. Skvěle se...
Dřevěný váleček na výrobu originálních sušenek, keksů nebo ozdob na dorty. Rozměry válečku jsou:...
Vykrajovátko na koblihy nebo koláče s držátkem pro lepší manipulaci. Na výběr z několika...
Detailní popis produktu
Kvalitní smaltované nádobí vám při dobré péči a používání bude sloužit po desetiletí.
Výhody nádobí:
*smaltovaný povrch je hygienicky nezávadný a hypoalergenní
*nádobí se dobře čistí a udržuje, je odolné proti poškrábání
*vyrobeno ručně v České republice jako replika starých forem
*vhodné pro všechny typy ohřevů včetně indukce
*nádobí dobře vede a udržuje teplo
*nádobí, které se dědí, krásná dekorace kuchyně
Nevýhody:
*nedoporučujeme mýt v myčce nádobí a používat abrazivní mycí prostředky, které mohou způsobit snížení lesku nádobí a narušit černý okraj nádob
*při pádu nádobí na zem nebo jinou tvrdou plochu může dojít k odloupnutí vrchní vrstvy
*nádobí je velmi těžké
*pokud se horká sklovina dostane do kontaktu se studenou vodou, hrozí nebezpečí prasklin na povrchu nádobí
Nádobí je pravidelně atestováno pro styk s potravinami Technickým a zkušebním ústavem Praha.
Litinová forma na pečení sladkých i slaných koblih. Povrch nádoby je z hrubé litiny,...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.