Litinový lívanečník černý Gurmetina Český smalt
Kód: 2048Související produkty
Nižší pekáček v pastelově žluté barvě má po straně dvě ucha. Hodí se na zapékání pokrmů v troubě,...
Pekáček s dvěma uchy k pečení různých druhů jídel (sladkých i slaných). Doporučujeme zejména k...
Ručně vyráběná děrovaná plochá odpěňovačka má bílou barvu s černým lemováním a je určená k...
Skleněné dózy mají široké uplatnění v domácnosti. Dají se využít k uskladnění sušených plodin...
Tuto dřevěnou destičku využijete při přípravě gnocchi nebo cavatelli. Díky vroubkovanému povrchu...
Dřevěný váleček na výrobu originálních sušenek, keksů nebo ozdob na dorty. Váleček od nás...
Zápichy se hodí na ozdobu záhonů a květináčů, označení jarních i podzimních výsevů, ale své...
Bez tohoto dřevěného pomocníka si už pečení palačinek (crepes) neumíme představit. Skvěle se...
Smaltovaný pekáč z kolekce Riess Classic na pečení masa, zeleniny nebo sladkých buchet a nákypů....
Kulaté smaltované pekáčky různých velikostí jsou skvělé na smažení řízků, koblih, donutů, k...
Menší smaltovaná pánvička s dlouhou rukojetí je vhodná na všechny typy ohřevů, hodit...
Kulatý smaltovaný pekáč s dvěma uchy na smažení, pečení sladkých i slaných jídel a jejich...
Pekáč se hodí na smažení, pečení, zapékání na jakémkoli typu ohřevu (včetně otevřeného ohně i...
Smaltovaný kastrůlek Riess se hodí na smažení, pečení, zapékání na jakémkoli typu ohřevu (včetně...
Forma na bábovku s vynikajícími pečícími vlastnostmi k pečení větší bábovky nebo nádivky....
Detailní popis produktu
Kvalitní smaltované nádobí vám při dobré péči a používání bude sloužit po desetiletí.
Výhody nádobí:
*smaltovaný povrch je hygienicky nezávadný a hypoalergenní
*nádobí se dobře čistí a udržuje, je odolné proti poškrábání
*vyrobeno ručně v České republice jako replika starých forem
*vhodné pro všechny typy ohřevů včetně indukce
*nádobí dobře vede a udržuje teplo
*nádobí, které se dědí, krásná dekorace kuchyně
Nevýhody:
*nedoporučujeme mýt v myčce nádobí a používat abrazivní mycí prostředky, které mohou způsobit snížení lesku nádobí a narušit černý okraj nádob
*při pádu nádobí na zem nebo jinou tvrdou plochu může dojít k odloupnutí vrchní vrstvy
*nádobí je velmi těžké
*pokud se horká sklovina dostane do kontaktu se studenou vodou, hrozí nebezpečí prasklin na povrchu nádobí
Nádobí je pravidelně atestováno pro styk s potravinami Technickým a zkušebním ústavem Praha.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.