Odpěňovačka Riess smaltovaná žlutá ø 12 cm - II. jakost
Kód: 1019Související produkty
Praktický a krásný doplněk každé kuchyně. Ručně vyráběná děrovaná naběračka má bílou barvou...
Ručně vyráběná děrovaná plochá odpěňovačka má bílou barvu s černým lemováním a je určená k...
Kastrůlek s pokličkou na vaření brambor, těstovin nebo polévek. Poklička a horní okraj nádoby...
Nižší pekáček v pastelově žluté barvě má po straně dvě ucha. Hodí se na zapékání pokrmů v troubě,...
Praktický a krásný doplněk každé kuchyně. Ručně vyráběná děrovaná naběračka má...
Materiál: 100% len (215 g/m2), barva žlutohnědá Rozměry: 45 cm x 65 cm Výhody lněného...
Univerzální pohodlná zástěra pro muže i ženy ze 100% lnu se stane skvělým pomocníkem při práci v...
Odkládací keramická podložka na vařečku nebo lžíci během vaření. Barva: bílá/hnědé tečky...
Dřevěná lopatka na nabírání mouky, cukru a dalších sypkých surovin. Praktický doplněk do...
Tuto dřevěnou destičku využijete při přípravě gnocchi nebo cavatelli. Díky vroubkovanému povrchu...
Nerezový trychtýř s jedním ouškem využijete zejména při zavařování, přípravě omáček, marmelád a...
Praktický a krásný doplněk každé kuchyně. Ručně vyráběná naběračka Riess má...
Praktický a krásný doplněk každé kuchyně. Ručně vyráběná naběračka Riess má zelenou barvu s...
Tradiční pomocník pro zachování čerstvosti zavařených marmelád, čatní a džemů. Po nalití horké...
Detailní popis produktu
Rakouská firma Riess vyrábí kvalitní smaltované nádobí již od roku 1922. V její nabídce naleznete smaltované hrnky, hrnce, pánve, mísy různých tvarů a barev, kolekci nádobí Aromapots a tlakové hrnce Kelomat.
Díky výrobní technologii, kdy je email nanášen na ocel při teplotě až 840 stupňů, má veškeré nádobí dlouhou životnost a je velmi odolné proti poškození nožem nebo jiným kuchyňským náčiním. Je vhodné na všechny typy ohřevů (včetně indukce, trouby a kamen), může se mýt v myčce nádobí. Vzhledem ke způsobu výroby ho mohou používat lidé alergičtí na nikl.
Výhody nádobí:
*100% ekologický a recyklovatelný výrobek
*veškerá výroba probíhá v Evropě (v Rakousku)
*nádobí je vhodné na jakýkoli typ ohřevu (včetně indukce a trouby)
*můžete ho umývat v myčce nádobí na nižší teploty
*povrch je odolný vůči poškrábání
*vhodné pro osoby alergické na nikl
*nádobí má jednolitý povrch (bez pórů)
*nepřejímá pachy jiných potravin
*nádobí má krásné jasné barvy a vysoký lesk
*hodí se do moderní i venkovské kuchyně
Nevýhody:
*při pádu nádobí na zem nebo prudkém nárazu může dojít k odloupnutí vrchní vrstvy smaltu
*nádobí není vhodné do mikrovlnné trouby
Riess (www.riess.at)
Kastrůlek s pokličkou na vaření brambor, těstovin nebo polévek. Poklička a horní okraj nádoby...
Smaltovaná mísa se dvěma uchy na přípravu těst, k servírování polévek nebo salátů. Mísu můžete...
Nižší pekáček v pastelově žluté barvě má po straně dvě ucha. Hodí se na zapékání pokrmů v troubě,...
Smaltovaný kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou pro přípravu omáček, pudinků, smažení i...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.