Prkénko na tvarování garganelli a gnocchi s hůlkou 30 cm
Kód: 12927Související produkty

Toto velké dřevěné prkénko využijete ke nejen ke krájení ale i k servírování. Je vyrobené z...

Dřevěné prkénko využijete na vkládání chleba nebo pizzy do kamen, trouby nebo grilu. Můžete ho...

Prkénko z pevného akáciového dřeva ke krájení a servírování pokrmů. Prkénko je možné zavěsit za...

Hliníková forma s válečkem na výrobu 12 ks plněných raviol 5x5 cm. MATERIÁL: ...

Zdobená forma k výrobě plněných domácích těstovin typu ravioli. S destičkou vyrobíte...

Zdobená řemeslně vyrobená forma k výrobě zdobených plněných těstovin typu ravioli. S...

Váleček z bukového dřeva na výrobu domácích špaget. MATERIÁL: ...

Skládací bukový sušák na sušení domácích dlouhých těstovin, nudlí do polévek...

Smaltovaná forma se skvělými pečícími vlastnostmi. Ideální na pečení pokrmů z masa (drůbež,...

Praktický a krásný doplněk každé kuchyně. Ručně vyráběná naběračka Riess má bílou barvou s černým...

II. jakost - vada na glazuře v jednom místě (viz foto) Ručně vyráběná děrovaná plochá...

Praktický a krásný doplněk každé kuchyně. Ručně vyráběná děrovaná naběračka má...

Destička z bukového dřeva s vroubkovaným povrchem určená pro výrobu těstovin typu garganelli, ale...

Hrubší nerezové struhadlo ve tvaru pilníku na strouhání citrusové kůry, sýra nebo čokolády....

Ozdobné rádýlko ke krájení těsta na těstoviny, sušenky nebo k výrobě zdobení na dorty a koláče....
Detailní popis produktu
Údržba forem:
Po použití stačí prkénko očistit od mouky kartáčkem nebo hadříkem. Formy nelze mýt v myčce nádobí a ani namáčet. Výrobce doporučuje nádobí občas ošetřit rostlinným jedlým olejem nebo včelým voskem pro impregnaci.
Pro bližší informace k přípravě jednotlivých těstovin se můžete podívat na video níže:
zdroj: how to make pasta shapes/Jamie s comfort food/Gennaro Contaldo
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchyň a jídelna |
---|---|
Materiál: | dřevo |

Toto velké dřevěné prkénko využijete ke nejen ke krájení ale i k servírování. Je vyrobené z...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.