Prkénko z akátového dřeva IB Laursen 48 cm
Kód: 854Související produkty
Prkénko z pevného akáciového dřeva ke krájení a servírování pokrmů. Prkénko je možné zavěsit za...
Vidličky v dárkové krabičce od Creative Tops. Balení obsahuje 4 vidličky z nerezavějící oceli,...
Nůžky z kvalitní pevné oceli využijete zejména v kuchyni na stříhání provázků, pečícího papíru,...
Kráječ na pizzu s rukojetí z bukového dřeva a s nerezovým nožem. Velikosti:průměr nože 9 cm,...
Sada tří plechových hranatých květináčů s podnosem na pěstování aromatických rostlin. S...
Tyto pekáče jsou vhodné na pečení moučníků, masa nebo zeleniny. Nádobí je možné použít...
II. jakost Černá plechová nádoba na uskladnění sušenek nebo pečiva. S nápisem BISCUITS....
Smaltovaná dóza na máslo nebo sýr z kolekce IB Laursen se stane elegantním doplňkem každé...
Raznice na výrobu domácích plněných raviol, koblih nebo sušenek. Rozměry: průměr vykrajovátka 8...
Dřevěné prkénko využijete na vkládání chleba nebo pizzy do kamen, trouby nebo grilu. Můžete ho...
Ošatka z vrbového proutí je určená na kynutí kváskového i bílého chleba. Rozměry:ošatka na...
Materiál: nerez Rozměry: 4 cm x 3 cmmini 2 cm x 1,5 cm Myjte pouze ručně. Nelze mýt v myčce...
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchyň a jídelna |
---|---|
Hmotnost: | 3 kg |
Prkénko z pevného akáciového dřeva ke krájení a servírování pokrmů. Prkénko je možné zavěsit za...
Dřevěné prkénko využijete na vkládání chleba nebo pizzy do kamen, trouby nebo grilu. Můžete ho...
Menší dřevěné prkénko s rukojetí na krájení zeleniny nebo pečiva je vyrobené z jednoho kusu...
Prkénko z bukového FSC dřeva z kolekce Cottage Garden od T&G Woodware Ltd. Je možné ho...
Dřevěné prkénko s hůlkou k výrobě těstovin typu garganelli, cavatelli nebo gnocci. Prkénko...
Menší dřevěné prkénko s rukojetí na krájení zeleniny nebo pečiva je vyrobené z jednoho kusu...
Tato prkénka jsou vyrobená z akáciového dřeva a každý kus je originál. Hodí se na krájení a...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.