Hrnec Riess s jedním uchem bílý ø 23 cm 2,5 l

Kód: 998/BIL 998/II. Zvolte variantu
627 Kč od 627 Kč - –29 % až –29 %
Hrnec Riess s jedním uchem bílý ø 23 cm 2,5 l
627 Kč od 627 Kč - –29 % až –29 % 879 Kč / ks 440 Kč / ks od 440 Kč / ks
Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Varianta
Můžeme doručit do:
26.11.2024 26.11.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení

Smaltovaný hrnec  můžete používat na všech typech ohřevů a hodit se bude na ohřívání, vaření, pečení, smažení i dušení potravin. 

Po dokoupení pokličky v něm můžete skladovat například sádlo, cibuli a další potraviny. V koupelně se bude hodit na přípravu inhalačních koupelí nebo jako dóza

Rozměry:
objem 2,5 l, výška 12,5 cm, průměr 23 cm, barva bílá

K hrnci je možné dokoupit pokličku o průměru 22 cm. Aktuálně máme v nabídce pouze pokličku v II. jakosti (vada - na jednom okraji je odštíplý smalt cca 5 mm).

Veškeré nádobí Riess se vyrábí ručně v Rakousku.

 Riess Emaillegeschirr

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rakouská firma Riess vyrábí kvalitní smaltované nádobí již od roku 1922. V její nabídce naleznete smaltované hrnky, hrnce, pánve, mísy různých tvarů a barev, kolekci nádobí Aromapots a tlakové hrnce Kelomat. 

Díky výrobní technologii, kdy je email nanášen na ocel při teplotě až 840 stupňů, má veškeré nádobí  dlouhou životnost a je velmi odolné proti poškození nožem nebo jiným kuchyňským náčiním. Je vhodné na všechny typy ohřevů (včetně indukce, trouby a kamen), může se mýt v myčce nádobí. Vzhledem ke způsobu výroby ho mohou používat lidé alergičtí na nikl.  

Výhody nádobí:
*100% ekologický a recyklovatelný výrobek
*veškerá výroba probíhá v Evropě (v Rakousku)
*nádobí je vhodné na jakýkoli typ ohřevu (včetně indukce a trouby)
*vhodné pro  úsporné vaření

*můžete ho umývat v myčce nádobí na nižší teploty
*povrch je odolný vůči poškrábání 
*vhodné pro osoby alergické na nikl
*nádobí má jednolitý povrch (bez pórů)
*nepřejímá pachy jiných potravin
*nádobí má krásné jasné barvy a vysoký lesk, lze ho vzájemně kombinovat
*hodí se do moderní i venkovské kuchyně

Nevýhody nádobí:
*nelze používat v mikrovlnné troubě
*při prudkém nárazu nebo pádu na zem může dojít k odloupnutí vrchní vrstvy smaltu

Při manipulaci s nádobím je důležité používat chňapky nebo utěrky, nádobí/ucha  jsou velmi horká. Výhodou však je, že ho můžete vložit do trouby. Také nikdy horké nádobí nepokládejte přímo na stůl nebo pracovní desku, vždy použijte podložku pod hrnec.

304129961_10160584398859766_4192877537902259229_n294818297_10160508625214766_5752803022016403394_n_1

Riess (www.riess.at)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: