Kastrůlek Riess pastel Turquoise s rukojetí a nálevkou ø 14cm 750 ml
Kód: 1006Související produkty
Kastrůlek se dvěma uchy v pastelově modré využijete na zapékání pokrmů v troubě, k vaření...
Praktický a krásný doplněk každé kuchyně. Ručně vyráběná naběračka Riess má...
Kastrůlek s pokličkou na vaření brambor, těstovin nebo polévek nebo k ohřívání i zapékání. ...
Smaltovaný kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou pro přípravu omáček, pudinků, smažení i...
Tyto pekáče jsou vhodné na pečení moučníků, masa nebo zeleniny. Nádobí je možné použít...
Praktický a krásný doplněk každé kuchyně. Ručně vyráběná děrovaná naběračka má...
Porcelánová miska z kolekce Alice od Green Gate. Vhodná na cereálie, salát nebo polévku. K misce...
Materiál: nerez Rozměry: 3,5 cm x 3,5 cm, čtyřlístek 2 cm x 2 cm, výška 1,5 cm Vyrobeno v...
Sáček vyrobený z velmi jemného plátna z biobavlny k výrobě domácích sýrů, mléka z ořechů, máku,...
Smaltovaná mísa se dvěma uchy na přípravu těst, k servírování polévek nebo salátů. Mísu můžete...
Detailní popis produktu
Rakouská firma Riess vyrábí kvalitní smaltované nádobí již od roku 1922. V její nabídce naleznete smaltované hrnky, hrnce, pánve, mísy různých tvarů a barev, kolekci nádobí Aromapots a tlakové hrnce Kelomat.
Díky výrobní technologii, kdy je email nanášen na ocel při teplotě až 840 stupňů, má veškeré nádobí dlouhou životnost a je velmi odolné proti poškození nožem nebo jiným kuchyňským náčiním. Je vhodné na všechny typy ohřevů (včetně indukce, trouby a kamen), může se mýt v myčce nádobí. Vzhledem ke způsobu výroby ho mohou používat lidé alergičtí na nikl.
Výhody nádobí:
*100% ekologický a recyklovatelný výrobek
*veškerá výroba probíhá v Evropě (v Rakousku)
*nádobí je vhodné na jakýkoli typ ohřevu (včetně indukce a trouby)
*vhodné pro úsporné vaření
*rychle se ohřívá a udržuje potraviny déle teplé
*můžete ho umývat v myčce nádobí na nižší teploty
*povrch je odolný vůči poškrábání
*vhodné pro osoby alergické na nikl
*nádobí má jednolitý povrch (bez pórů)
*nepřejímá pachy jiných potravin
*nádobí má krásné jasné barvy a vysoký lesk, lze ho vzájemně kombinovat
*hodí se do moderní i venkovské kuchyně
Nevýhody nádobí:
*nelze používat v mikrovlnné troubě
*při prudkém nárazu nebo pádu na zem může dojít k odloupnutí vrchní vrstvy smaltu
Při manipulaci s nádobím je důležité používat chňapky nebo utěrky, nádobí může být velmi horké. Horké nádobí nepokládejte přímo na stůl nebo pracovní desku, vždy použijte podložku, aby nedošlo k poškození povrchu.
Tento typ kastrůlku najde využití v každé kuchyni. Můžete si v něm ohřát mléko do ranní kávy, polévku k obědu, uvařit ovesnou kaši nebo vanilkovou omáčku ke kynutým buchtičkám. Díky dlouhému držadlu se s nádobím dobře manipuluje a nálevka usnadňuje nalévání. Nádobí je možné zavěsit a mít ho tak vždy po ruce.
Riess (www.riess.at)
Praktický smaltovaný džbánek s nálevkou a jedním ouškem využijete k ohřívání tekutin, rozpouštění...
Smaltovaný kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou pro přípravu omáček, pudinků, smažení i...
Vyšší kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou pro přípravu omáček, pudinků, smažení i...
Rendlík s rukojetí a nálevkou z růžové kolekce Riess je určený na vaření různých omáček, k...
Kastrůlek se dvěma uchy v pastelově růžové využijete na zapékání pokrmů v troubě, k vaření...
Nižší pekáček v pastelově žluté barvě má po straně dvě ucha. Hodí se na zapékání pokrmů v troubě,...
Tyto pekáče jsou vhodné na pečení moučníků, masa nebo zeleniny. Nádobí je možné použít...
Smaltovaná kulatá dóza je určená nejen na skladování a přenášení jídla, ale potraviny je...
Praktický smaltovaný kastrůlek s nálevkou a jedním ouškem. Hodit se bude k ohřívání tekutin -...
Praktický smaltovaný kastrůlek s nálevkou a jedním ouškem. Ideální pomocník na přípravu těsta -...
Praktický smaltovaný kastrůlek s nálevkou a jedním ouškem. Nálevka usnadňuje nalévání mléka...
Praktický smaltovaný kastrůlek s nálevkou a jedním ouškem. Nálevka usnadňuje nalévání mléka...
Smalt si našel své místo nejen v kuchyni, ale například také v koupelně. Je to dáno nespornými...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.