Kastrůlek s nálevkou Riess smaltovaný zelený 750 ml ø 10 cm

Kód: 1016
659 Kč / ks
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení

Univerzální smaltovaný kastrůlek Riess s nálevkou a jedním uchem využijete k přípravě těst, k  vaření, ohřívání i zapékání pokrmů.  

Nádobí lze použít na všech typech ohřevů včetně indukce a otevřeného ohně

Barva: pastelově zelená lesklá/smetanová

Rozměry: objem 750 ml, výška 9,5 cm, průměr 10 cm

Nádobí lze mýt v myčce nádobí na nižší teplotu.

Vyrobeno ručně v Rakousku.

Riess Emaillegeschirr

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rakouská firma Riess vyrábí kvalitní smaltované nádobí již od roku 1922. V její nabídce naleznete smaltované hrnky, hrnce, pánve, mísy různých tvarů a barev, kolekci nádobí Aromapots a tlakové hrnce Kelomat. 

Díky výrobní technologii, kdy je email nanášen na ocel při teplotě až 840 stupňů, má veškeré nádobí  dlouhou životnost a je velmi odolné proti poškození nožem nebo jiným kuchyňským náčiním. Je vhodné na všechny typy ohřevů (včetně indukce, trouby a kamen), může se mýt v myčce nádobí na nížzkou teplotu. Vzhledem ke způsobu výroby ho mohou používat i lidé alergičtí na nikl.  

Výhody nádobí:
*100% ekologický a recyklovatelný výrobek
*veškerá výroba probíhá v Evropě (v Rakousku)
*nádobí je vhodné na jakýkoli typ ohřevu (včetně indukce a trouby)
*vhodné pro  úsporné vaření

*můžete ho umývat v myčce nádobí na nižší teploty
*povrch je odolný vůči poškrábání 
*vhodné pro osoby alergické na nikl
*nádobí má jednolitý povrch (bez pórů)
*nepřejímá pachy jiných potravin
*nádobí má krásné jasné barvy a vysoký lesk, lze ho vzájemně kombinovat
*hodí se do moderní i venkovské kuchyně

Nevýhody nádobí:
*nelze používat v mikrovlnné troubě
*při prudkém nárazu nebo pádu na zem může dojít k odloupnutí vrchní vrstvy smaltu

Riess Emaillegeschirr

 294818297_10160508625214766_5752803022016403394_n293515456_10160499516734766_3018585875785039478_n

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: