Pekáč s uchy Riess Sarah Wiener 33 cm
Kód: 994/C393Související produkty

Jedinečná forma na sladké a slané koláče je vyráběna a barvena ručně v rakouské továrně Riess,...

Pekáček s dvěma uchy k pečení různých druhů jídel (sladkých i slaných). Doporučujeme zejména k...

Rendlík s rukojetí a nálevkou z růžové kolekce Riess je určený na vaření různých omáček, k...

Vyšší kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou pro přípravu omáček, pudinků, smažení i...

Kastrůlek se dvěma uchy v pastelově růžové využijete na zapékání pokrmů v troubě, k vaření...

Hrneček bez ouška na oblíbené horké i studené nápoje. Z kolekce Alice od Green Gate. Rozměry:...

Tuto dřevěnou destičku s vroubkovaným povrchem využijete při výrobě těstovin typu gnocchi...

Keramická forma s uchy v bílé barvě na pečení moučníků a slaných jídel. Lze využít i na...

Keramické struhadlo na česnek. Rozměry: 14 x 6 cm (jednotlivé rozměry a barevný odstín se mohou...

Praktická silikonová stěrka na míchání těsta a krémů. Materiál: silikon, barva černá Rozměry:...

Praktická silikonová stěrka na míchání těsta a krémů. Je vyrobená z odolného...

Univerzální pohodlná zástěra pro muže i ženy ze 100% lnu se stane skvělým pomocníkem při práci v...

Dřevěné prkénko s hůlkou k výrobě těstovin typu garganelli, cavatelli nebo gnocci. Prkénko...
Detailní popis produktu
Proč si pořídit nádobí Riess
100% ekologický a recyklovatelný výrobek s dohledatelným původem
materiál na výrobu se získává z lokálních surovin, nádobí se vyrábí v továrně Riess v Rakouskucelý proces výroby probíhá ručně, každý kus je jedinečný originál
nádobí je vhodné na jakýkoli typ ohřevu
včetně indukce, otevřeného ohně, trouby a griluelegantní design s jasnými barvami a vysokým leskem
hodí se do moderní i venkovské kuchyně, ale i na kempovánívhodné pro úsporné a zdravé vaření
povrch nádobí se rychle rozehřívá a dlouho si udržuje požadovanou teplotusnadno se čistí, lze mýt v myčce nádobí
má jednolitý antibakteriální povrch bez pórů
nepřejímá pachy jiných potravin a mohou ho používat osoby alergické na niklje odolné proti poškrábání kovovým kuchyňským náčiním

Vyrobeno ručně s péčí
Než vznikne finální výrobek, projde rukama až 40x. Díky tomu je každé takto vyrobené nádobí jedinečný originál.
Jak správně používat nádobí Riess
Povrch nádobí rychle dosahuje potřebnou teplotu a umožňuje vařit jídlo zdravě a úsporně.
Nádobí rozehřívejte postupně od nižší teploty k vyšší.
Před začátkem vaření je důležité přidat trochu tuku nebo tekutiny. Nikdy neohřívejte nádobí prázdné.
Jakmile tekutina nebo potraviny uvnitř nádoby dosáhnou tu správnou teplotu, je důležité snížit přívod energie.
Ohřev můžete vypnout 5 minut před koncem vaření.
Při manipulaci s nádobím je důležité používat chňapky nebo utěrky, nádobí je během vaření velmi horké.
Pod horké nádobí používejte ochrannou podložku, aby nedošlo k poškození potvrchu nábytku.
Jak pečovat o nádobí Riess
Aby si nádobí Riess zachovalo lesk a bylo jako nové, je důležité dodržovat pár pravidel.
Nádobí je možné mýt v myčce nádobí na nižší teplotu, ale doporučujeme spíše ruční mytí za použití jemného saponátu nebo speciálního čističe na smaltované nádobí.
Hodně připečené jídlo nechte chvílku odmočit. Nalijte do nádobí trochu teplé vody, případě ji v nádobí přiveďte k varu a nechte vychladnout. Poté šetrně nečistoty odstraňte a důkladně opláchněte.
Nikdy nelijte studenou vodu do rozpáleného prázdného nádobí. Mohlo by dojít k popraskání povrchu nádobí.
Smaltovaný povrch nádobí je náchylný k poškození například během prudkého nárazu nebo pádu na zem, kdy může dojít k odskočení skloviny. Pokud se tak stane z vnější strany nádobí, můžete ho bezpečně dál používat.
Kolekce zahrnuje barvy od klasické bílé po pastelové odstíny a jemné vzory, které lze vzájemně kombinovat a vytvořit si vlastní styl.

Historie rodinné firmy Riess sahá až do roku 1550, kdy bylo vyrobeno první nádobí v městečku Ybbsitz v Rakousku. Výroba vysoce kvalitního posmaltovaného nádobí začala v roce 1922 a pokračuje již po 9 generací.
V nabídce najdete smaltované hrnky, kastrůlky, hrnce, pánve, mísy různých tvarů a barev, kolekci nádobí Aromapots a tlakové hrnce Kelomat.
Díky výrobní technologii, kdy je smalt nanášen na ocel při teplotě až 840 stupňů, má veškeré nádobí dlouhou životnost.
Suroviny pro výrobu nádobí (kov, sklo, voda) se získávají z místních zdrojů a továrna neprodukuje žádné CO2, protože využívání vlastní hydroelektrárnu.


pastel turquoise

pastel pink

pastel green

classic white

pastel blue
Nevybrali jste si z naší široké nabídky?
Nedostupné zboží Riess Vám rádi poptáme a objednáme. Také zajistíme náhradní díly nejen k nádobí Riess, ale také k nádobí Kelomat. Veškerou nabídku Riess si můžete prohlédnout na oficiálních stránkách výrobce www.riess.at .
Dotazy pište na náš e-mail zahrada.interier@seznam.cz nebo volejte +420 603 187 455.

14 dnů na vrácení
Zakládáme si na kvalitě a veškeré zboží na e-shopu nám prošlo rukama. Pokud se Vám zakoupený výrobek nebude líbit nebo nebude splňovat očekávání, můžete ho vrátit nebo vyměnit do 14 dnů od zakoupení.
Doručení do 3 dnů
Nabízíme dopravu až ke dveřím a také variantu s možným osobním odběrem v podobě Zásilkovny/PPL s 1000 odběrnými místy v ČR a SR.
Individuální přístup
Pokud máte dotaz, nebojte se zavolat nebo napsat. Rádi Vám poradíme a pomůžeme s výběrem zboží. Volat můžete ve všední den 8 - 20 hodin.
Pekáč se hodí na smažení, pečení, zapékání na jakémkoli typu ohřevu (včetně otevřeného ohně i...

Vyšší kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou pro přípravu omáček, pudinků, smažení i...

Smaltovaný hrnek s jedním ouškem využijete jako hrnek na nápoje - bílou kávu, čaj a...

Praktický smaltovaný kastrůlek s nálevkou a jedním ouškem. Ideální pomocník na přípravu těsta -...

Smaltovaná kulatá dóza je určená nejen na skladování a přenášení jídla, ale potraviny je...

Praktický smaltovaný džbánek s nálevkou a jedním ouškem využijete k ohřívání tekutin, rozpouštění...

Jedinečná forma na sladké a slané koláče je vyráběna a barvena ručně v rakouské továrně Riess,...

Praktický smaltovaný kastrůlek s nálevkou a jedním ouškem. Nálevka usnadňuje nalévání mléka...

Smaltovaný kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou pro přípravu omáček, pudinků, smažení i...

Smaltovaný hrnec vhodný pro úsporné vaření. Kvalitní materiál zaručuje rychlé prohřátí a dosažení...

II. jakost - drobné vady na smaltu z vnější strany. Smaltovaný hrnek s jedním ouškem - na...

Menší smaltovaná pánvička s dlouhou rukojetí je vhodná na všechny typy ohřevů, hodit...

II. JAKOST pánvička a: drobné tečky na povrchu pánvičky pánvička b: odlouplý smalt pod...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.