Pekáč smaltovaný Riess Pastel Blue 33/20 cm

Kód: 1110
1 390 Kč / ks
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení

Pekáč na pečení masa, buchet nebo zeleniny. 

Veškeré nádobí z kolekce Riess je určené pro úsporné vaření.  Kvalitní materiál zaručuje rychlé prohřátí a dosažení té správné teploty k přípravě jídel, zároveň si udržuje potřebnou teplotu i po snížení přívodu energie. 

Nádobí je vhodné na všechny typy ohřevů včetně indukce a otevřeného ohně.

Lze mýt v myčce nádobí.

Barva: světle modrá/smetanová

Rozměry:
délka 36 cm, šířka 21,5 cm, výška 5,7 cm

Po stranách pekáče jsou vytvarovaná madla k bezpečnému přenášení.  

Vyrobeno ručně v Rakousku.

Riess Emaillegeschirr                                                 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rakouská firma Riess vyrábí kvalitní smaltované nádobí již od roku 1922. V její nabídce naleznete smaltované hrnky, hrnce, pánve, mísy různých tvarů a barev, kolekci nádobí Aromapots a tlakové hrnce Kelomat. 

Díky výrobní technologii, kdy je email nanášen na ocel při teplotě až 840 stupňů, má veškeré nádobí  dlouhou životnost a je velmi odolné proti poškození nožem nebo jiným kuchyňským náčiním. Je vhodné na všechny typy ohřevů (včetně indukce, trouby a kamen), může se mýt v myčce nádobí. Vzhledem ke způsobu výroby ho mohou používat lidé alergičtí na nikl.  

Výhody nádobí:
*100% ekologický a recyklovatelný výrobek
*veškerá výroba probíhá v Evropě (v Rakousku)
*nádobí je vhodné na jakýkoli typ ohřevu (včetně indukce a trouby)
*můžete ho umývat v myčce nádobí na nižší teploty
*povrch je odolný vůči poškrábání 
*vhodné pro osoby alergické na nikl
*nádobí má jednolitý povrch (bez pórů)
*nepřejímá pachy jiných potravin
*nádobí má krásné jasné barvy a vysoký lesk 
*hodí se do moderní i venkovské kuchyně

Nevýhody: 
*při pádu nádobí na zem nebo prudkém nárazu může dojít k odloupnutí vrchní vrstvy smaltu
*není vhodné do mikrovlnné trouby

 

Riess Emaillegeschirr

 

305075938_10160592695609766_7362238687969989937_n

Riess (www.riess.at)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: