Pekáček na vajíčka Riess Flora ø 20 cm
Kód: 9844Související produkty
II. JAKOST pánvička a: drobné tečky na povrchu pánvičky pánvička b: odlouplý smalt pod...
Menší smaltovaná pánvička s dlouhou rukojetí je vhodná na všechny typy ohřevů, hodit...
Nižší pekáček v pastelově žluté barvě má po straně dvě ucha. Hodí se na zapékání pokrmů v troubě,...
Smaltovaný rendlík s dlouhou rukojetí a nálevkou se hodí na smažení, pečení, zapékání...
Smaltovaná dózička na máslo nebo sýr. Máslenka más bukové víčko, které se dá použít i jako...
Smaltovaná pánvička s dřevěnou rukojetí je vhodná na všechny typy ohřevů, hodit se bude na...
Materiál: nerez Rozměry: 14,5 cm x 12 cm x 2 cm Vyrobeno v ČR. Myjte pouze ručně, nedávejte do...
Smaltovaný kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou pro přípravu omáček, pudinků, smažení i...
Dóza s poklopem na česneku nebo cibuli z kolekce Fattoria. Hodí se na uskladnění celého...
Košík ve tvaru slepice upletený z tenkého drátu s patinou využijete jako podnos na vajíčka, různé...
Detailní popis produktu
Rakouská firma Riess vyrábí kvalitní smaltované nádobí již od roku 1922. V její nabídce naleznete smaltované hrnky, hrnce, pánve, mísy různých tvarů a barev, kolekci nádobí Aromapots a tlakové hrnce Kelomat.
Díky výrobní technologii, kdy je email nanášen na ocel při teplotě až 840 stupňů, má veškeré nádobí dlouhou životnost a je velmi odolné proti poškození nožem nebo jiným kuchyňským náčiním. Je vhodné na všechny typy ohřevů (včetně indukce, trouby a kamen), může se mýt v myčce nádobí. Vzhledem ke způsobu výroby ho mohou používat lidé alergičtí na nikl.
Výhody nádobí:
*100% ekologický a recyklovatelný výrobek
*veškerá výroba probíhá v Evropě (v Rakousku)
*nádobí je vhodné na jakýkoli typ ohřevu (včetně indukce a trouby)
*vhodné pro úsporné vaření
*můžete ho umývat v myčce nádobí na nižší teploty
*povrch je odolný vůči poškrábání
*vhodné pro osoby alergické na nikl
*nádobí má jednolitý povrch (bez pórů)
*nepřejímá pachy jiných potravin
*nádobí má krásné jasné barvy a vysoký lesk, lze ho vzájemně kombinovat
*hodí se do moderní i venkovské kuchyně
Nevýhody nádobí:
*nelze používat v mikrovlnné troubě
*při prudkém nárazu nebo pádu na zem může dojít k odloupnutí vrchní vrstvy smaltu
Jakmile tekutina nebo potraviny dosáhnou tu správnou teplotu je důležité snížit přívod energie. Ohřev můžete vypnout 5 minut před koncem vaření (dle typu ohřevu), protože smaltované nádobí si dlouho udržuje potřebnou teplotu a potraviny v něm dojdou.
Při manipulaci s nádobím je důležité používat chňapky nebo utěrky, nádobí/ucha jsou velmi horká. Výhodou však je, že ho můžete vložit do trouby. Také nikdy horké nádobí nepokládejte přímo na stůl nebo pracovní desku, vždy použijte podložku pod hrnec.
Riess (www.riess.at)
Kastrůlek s dlouhou rukojetí a nálevkou se hodí na smažení, pečení, zapékání na...
Praktický smaltovaný kastrůlek s nálevkou a jedním ouškem. Nálevka usnadňuje nalévání mléka...
Smaltovaný pekáč na pečení masa, buchet, koláčů nebo zeleniny. Jídlo v něm můžete...
Smaltované misky na oblíbené müsli, jogurt, k přípravě těsta nebo k zapékaní. V mističce můžete...
Smaltovaný hrnek s jedním ouškem využijete jako hrnek na nápoje - bílou kávu, čaj a...
Smaltovaná kulatá dóza je určená nejen na skladování a přenášení jídla, ale potraviny je...
Jemný čistič ve formě tekutého písku na veškeré nádobí značky Riess. Pomáhá odstraňovat černý...
Univerzální smaltovaný kastrůlek Riess s nálevkou a jedním uchem využijete k přípravě těst,...
Smaltovaná mísa se dvěma uchy na přípravu těst, k servírování polévek nebo salátů. Mísu můžete...
II. jakost - drobné vady na smaltu z vnější strany. Smaltovaný hrnek s jedním ouškem - na...
Smaltovaný kastrůlek s odměrkou, nálevkou a jedním uchem využijete nejen k odměřování tekutin,...
Praktický smaltovaný kastrůlek s nálevkou a jedním ouškem. Ideální pomocník na přípravu těsta -...
Menší smaltovaná pánvička s dlouhou rukojetí je vhodná na všechny typy ohřevů, hodit...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.